Política de Privadesa

Valorem la confiança entre col·laboradors sobre totes les coses, per això et garantim que les dades que ens facilitis mitjançant el formulari de contacte només seran fetes servir per el proposit que tu ens indiquis tant en l’assumpte com al cos del missatge.

De totes maneres en acomplinent el els resquisits del RGPD t’expliquem quina es la nostra política de privadesa i quin tractament fem de les teves dades

Qui té la responsabilitat sobre les teves dades

Agencia Gourmet

Adreça postal: Gran Via de les Cortes Catalenes, 672 – 08010 Barcelona

e-mail:info@agenciagourmet.com

Telèfon: +34 629 369 849 +34 629 412 022

e-mail DPO: info@agenciagourmet.com

Què fem amb les teves dades?

Només farem servir les teves dades per atendre les teves sol·licituds i si s’escau per fer-te arribar informació comercial que pugui ser del teu interés.

Quant de temps guardem les teves dades?

Mantindrem les teves dades enmagatzemades mentre no ens demanis la seva eliminació o fins que ja no siguin necessàries per l’objecte que varen ser facilitades.

Amb qui compartim les teves dades?

No compartirem le teves dades amb ningú, tret d’obligació legal o de que t’interessin els serveis d’alguns dels nostres partners i ens autoritzis expressament a compartir-les única i exclusivament per la contractació dels serveis que ens demanis.

Que ens legitima a fer servir les teves dades?

La legitimació legal per el tractament de les teves dades es el teu consentiment exprès al fer servir algún dels nostres formularis o la contractació d’algún dels nostres serveis.

Sempre que es produexi algún canvi en les teves dades mentres duri la nostre co·laboració ens l’has de comunicar per tal de mantenir els nostres fitxers al dia i sense cap error.

Quins son els teus drets sobre les dades que ens has confiat?

Tens dret a l’Accés, la Rectitifació de les dades si hi ha alguna que sigui inexacta, així com a la Cancel·lació y Oposició en cas que les dades que ens has facilitat ja no siguin necesaries per la finalitat que ens les vas confiar.

Tantmateix tens dret a la Portabilitat de les teves dades, així com dret a l’Oblit i la Limitació de l’ús de les teves dades.

Pots exercir els teus drets ARCO-POL enviant-nos un correu electrònic a
info@agenciagourmet.com o mijtjançant correu postal a: Agencia Gourmet (Gran Via de les Corts Catalanes, 672 – 08010 Barcelona)

Si no ets d’acord amb la nostra resposta a la teva sol·licitut i volguesis interposar una reclamació o o ampliar informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, pots acudir a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es – C/ Jorge Juan, 6 de Madrid).

© Agencia Gourmet    Gran Via de les Corts Catalanes, 672     info@agenciagourmet.com   Politica de privadesa    Avís Legal