DETALLS DE PROJECTE

Quan en Jordi Navarro es va quedar sense feina i després de fer un estudi de mercat va concloure que el que feia falta a Santa Coloma de Gramenet era una gelateria que oferís un producte de qualitat i a poder ser de proximitat de seguida va pensar crear un producte amb que la ciutat s’hi pogués identificar.

Resulta que a principicis i fins a mitjans del S.XX les Maduixes de Santa Coloma eren molt famoses a tota la comarca, aquest gust es força popular, però si aconseguia que el seu proveïdor li produís un gelat a partir de maduixes de proximitat, ho podía lligar amb el context històric de la ciutat.

En aquest punt contacta amb Agencia Gourmet, estem a mitjants de l’any 2016 i vol que LaCrep presenti el seu gelat a la festa major d’estiu que es cel·lebra el primer cap de setmana de setembre, ràpidament ens possem a treballar estretament amb en Jordi indagant e la historia de la ciutat, conectant amb els restauradors més coneguts, elaborant dossier de premsa i creant la estrategia de Comunicació Digital per que el llançament sigui un èxit.

Fresas en la Maduixada

Accions Principals

Investigació

Santa Coloma havia estat famosa per les seves Maduixes i per les reunions que s`hi feien per pendre-les, anomenades Maduixades, aquí el nóm del nou Gelat de LaCrep. Per tal de situar el producte com un identificatiu del municipi es realitza una tasca d’investigació històrica del seu cultiu i comercialització a finals del S.XIX i principis del S. XX.

Estrategia de Comunicació

D’acord amb l’investigació realitzada i amb les propietats del producte desenvolupem una estrategia de comunicació de B2C i B2B ajudant a establir contactes amb els diversos restauradors de Santa Coloma de cara al seu llançament i comercialització.

Presentació

Desde la produció d’elements comunicatius fins a la cobertura fotogràfica del esdeveniment, passant per l’elaboració de la presentació a projectar colaborem estretament amb en Jordi Navarro per tal d’assegurar l’èxit.

Marketing Digital

Segurament la part que ens fa sentir més orgullosos d’aquest projecte, LaCrep fins a aleshores només tenía una presència correcta a Instagram però amb baixa rellevància. Vàrem donar impuls a aquestes dues xarxes (Facebook e Instagram) i afegirem Twitter de manera que fent servir el hashtag #maduixada i el propi de la festa major #festacoloma2016 s’ompli de gent per la presentació a la Biblioteca Central de Santa Coloma i en quatre dies es van exhaurir totes les existències del nou gelat.